Talent Goals Indoor 2018

Talent Goals stimuleert het spelen en trainen in kleine ruimtes en op diverse ondergronden (straat- en zaal) als een effectieve manier om de basistechniek, motoriek en handelingssnelheid te verbeteren. Wij zijn overtuigd dat zaalvoetbal bijdraagt aan de ontwikkeling tot een nog betere veldvoetballer, zeker bij de jeugd. Het vervult ons met trots dat het weer is gelukt om de jeugd met zoveel teams zaalvoetbal te laten spelen op deze mooie locatie in Zaandam. Onze dank en complimenten gaan dan ook uit naar alle betrokken partners, sponsors en organisatoren die dit mogelijk hebben gemaakt.

Op de zevende editie van het Talent Goals Indoor kwamen liefst meer dan 70 teams in actie, het toernooi bestond dit jaar dan ook uit zes dagen voetbalplezier voor verschillende leeftijdscategorieƫn. Teams van O9 tot en met O15 jaar kwamen in actie. Op deze manier bieden wij de jeugd een unieke kans om zaalvoetbal te spelen op een goed niveau. Net als de afgelopen jaren waren we er in geslaagd om een goede bezetting van het
deelnemersveld te presenteren. We hebben dit jaar zelfs een team uit Belgiƫ en een profclub (NEC Nijmegen) weten te strikken!