Talent Goals

Talent Goals is opgericht in 2014 en de eerste activiteiten die werden georganiseerd waren hoogstaande zaalvoetbaltoernooien in Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat dit een groot succes was en toen is besloten om vaker voetbalactiviteiten aan te bieden. Naast toernooien organiseren wij ook voetbalactiviteiten op (basis)scholen en bezit Talent Goals sinds 2016 over een eigen voetbalacademie voor de meest getalenteerde spelers uit onze regio.

Verder is Talent Goals gespecialiseerd in het doorontwikkelen van jeugdopleidingen aan de hand van een goede structuur en innovatieve ideeën. Inmiddels zijn er door deze uitbreidingen zes voetballiefhebbers werkzaam voor Talent Goals.

Kernwaarden, visie en doelen

De kernwaarden van Talent Goals zijn kwaliteit en ontwikkeling. Wij organiseren voetbalactiviteiten van hoge kwaliteit waar veel ruimte is voor plezier binnen de ontwikkeling. Onze hoogstaande toernooien zijn gebaseerd op een strakke organisatie en uitvoering op professionele wijze. Bij alle activiteiten van de Talent Goals Academy, zoals de wekelijkse trainingen en onze voetbalclinics, zal de focus met name gericht zijn op het door ontwikkelen van de (basis)techniek. De individuele ontwikkeling van de spelers staat hierbij centraal, dus daarom horen wij ook altijd graag van onze spelers waar zij zelf aan willen werken.

Het is ons doel om van elke activiteit een onvergetelijke ervaring te maken en om elke voetballer handvatten aan te reiken om zijn eigen dromen te verwezenlijken.

Ricardo is de oprichter en bedenker van Talent Goals. Hij heeft ervaring opgedaan binnen de voetbalwereld in binnen- en buitenland, als speler, trainer en als Hoofd Jeugdopleiding.

Ervaring

Beschikt over UEFA B licentie en heeft meer dan 10 jaar ervaring als jeugdtrainer.

Meeste geleerd van

Peter Hemmen (KFC), Simon Tahamata (AFC Ajax) & Dennis de Haan (AFC Ajax)

Actief geweest bij

Arjen is coördinator van de Talent Goals Academy en nauw betrokken bij alle georganiseerde evenementen. Zijn passie, gedrevenheid en liefde voor de sport maken hem als trainer onderscheidend.

Ervaring

Beschikt over UEFA B licentie en heeft meer dan 5 jaar ervaring als jeugdtrainer.

Meeste geleerd van

Ik probeer van elke trainer wat mee te nemen.

Actief geweest bij

Erik is hoofdtrainer bij de Talent Goals Academy en een bekend gezicht binnen de Zaanse voetbalwereld. Het werken en beter maken van talentvolle jeugdspelers is zijn passie. Met groot enthousiasme probeert Erik bij iedere training de jeugdspelers te ontwikkelen!

Ervaring

Beschikt over UEFA B licentie en heeft meer dan 5 jaar ervaring als jeugdtrainer.

Meeste geleerd van

Berry Smit (FC Volendam)

Actief geweest bij