Samenwerking MADE Scholarships

Voetballen en studeren in de VS (met beurs)
Talent Goals is altijd op zoek naar mogelijkheden voor talentvolle spelers om zich verder te ontwikkelen en is daarom buitengewoon trots om een samenwerking met MADE Scholarships aan te gaan!

MADE Scholarships biedt de kans om je studie in Amerika te financieren door middel van een voetbalbeurs. Als je (bijna) in het bezit bent van een VWO-, HAVO-, of MBO-diploma dan zijn er in Amerika vele mogelijkheden om je studie te vervolgen en financiële steun te krijgen in de vorm van een voetbalbeurs. Op Amerikaanse universiteiten wordt veel aandacht besteed aan sport en de combinatie met je studie wordt perfect op elkaar afgestemd. Je bent zo’n 20-25 uur in de week met voetbal bezig, maakt gebruik van buitengewone faciliteiten en goede begeleiding. Het stelt je in staat jezelf te ontwikkelen en te verbeteren als voetballer, terwijl je van het Amerikaanse studentenleven geniet en werkt aan het behalen van een bachelor diploma.

Verschillende sporten, veel niveaus
Je komt eerder in aanmerking voor een sportbeurs dan je misschien wel denkt. Het voetbal niveau verschilt namelijk per divisie en je hoeft niet op het hoogste niveau in Nederland te spelen om in aanmerking te komen voor een college voetbalbeurs. Overigens is voetbal niet de enige sportbeoefening die een beurs kan krijgen. Tennis, volleyballers, hockey, roeien, ijshockey en zwemmen zijn slechts een paar van de mogelijkheden via MADE Scholarships. Amerika is echt een sportland, de faciliteiten voor de sporters op de universiteiten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de BVO’s in Nederland.

Lijkt het jou ook geweldig om in Amerika te kunnen studeren en tegelijkertijd op hoog niveau te blijven voetballen? Neem dan contact op met ons voor een inschatting van je kansen door middel van een vrijblijvend gesprek.

T: 06-27228687
E: info@talentgoals.nl