Internationaal

Elk jaar organiseren wij ook internationale activiteiten. De gedachte hierachter is om een win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Enerzijds is dat om onze kennis en ervaring over te brengen op spelers en trainers in het buitenland, anderzijds willen wij weer ervaring op doen in het buitenland en kennis maken met andere (voetbal)culturen. Door de jaren heen hebben we met een aantal internationale partijen een partnership gesloten.

USA
Sinds 2016 werken wij samen met JOGA SC, een voetbalorganisatie uit Washington DC in de Verenigde Staten. Het resultaat hiervan is een jaarlijks terugkerend internationaal toernooi in Amsterdam en door ons georganiseerde camps in de regio van Washington DC. Deze soccer camps zijn bestemd voor talentvolle jeugdvoetballers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar.

Australië
Sinds 2018 zijn wij ook actief aan de andere kant van de wereld, in Australië. Hier hebben wij bijgedragen aan het op poten zetten van een jeugdopleiding van de nieuwe profclub Gold Coast Knights. We hebben techniektrainingen verzorgd voor de jeugd van 5 tot 15 jaar en teamcoaching op ons genomen. Daarnaast hebben we straatvoetbalactiviteiten georganiseerd voor de lokale jeugd in Gold Coast.

Spelers

Wij bieden de grootste talenten van onze partner clubs uit de Verenigde Staten en Australië de mogelijkheid om via ons op stage te komen in Nederland. Zo kunnen ze mee trainen bij de Talent Goals Academy en wellicht een stage traject volgen bij Nederlandse top amateurs of BVO’s, dit is uiteraard afhankelijk van het niveau van de speler die overkomt.

Daarnaast maken wij het ook voor Nederlandse talenten mogelijk om actief te zijn in Amerika of Australië. Zo werken wij nauw samen met een organisatie die voetbaltalenten plaatst op High Schools in Amerika. Ook kunnen wij een stage regelen bij één van onze partnerclubs in Australië. Mocht je deze stap willen maken is het handig om een voetbal CV op te stellen en wat video beelden op YouTube te zetten!

Coaches

Wij bieden Nederlandse en Belgische trainers de mogelijkheid om te coachen in USA en Australië. Voor onze Amerikaanse partner verzorgen wij meestal coaching opdrachten voor korte periodes van maximaal 3 maanden in de USA. Maar soms kunnen dit ook kortere opdrachten, van bijvoorbeeld 10 dagen zijn, om een Amerikaans team te begeleiden tijdens een voetbal trip in Europa.

De directie van een nieuwe profclub in Australië heeft Talent Goals gevraagd om op zoek te gaan naar Nederlandse trainers die geschikt kunnen zijn om te werken binnen hun jeugdopleiding. Maar ook andere Australische clubs zijn op zoek naar Europese trainers. Deze clubs bieden naast de clubtrainingen ook voetbaltrainingen aan in de vorm van buitenschoolse opvang.

Talent Goals International

Ben je als jeugdtrainer geïnteresseerd in een buitenlands project?
Wellicht hebben we voor jou een openstaande vacature! Stuur snel jouw motivatie en CV naar coaching@talentgoals.nl

Altijd al als speler actief willen zijn in het buitenland?
Stuur dan een e-mail met jouw voetbal CV en motivatie naar academy@talentgoals.nl