Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Talent Goals Academy is bestemd voor de beste jeugdvoetballers in de onderbouw en middenbouw (7 t/m 14 jaar) uit de Zaanstreek. Op elke training van onze voetbalschool gaan we aan de slag met de ontwikkelpunten van onze talenten. Deze trainingen staan onder leiding van trainers met KNVB diploma’s en met ervaring binnen verschillende BVO jeugdopleidingen. De spelers worden op leeftijd en niveau ingedeeld per training. De trainingen zijn bedoeld voor talenten die extra trainingen willen op hoog niveau en zich daardoor nog sneller zullen ontwikkelen. De voetbalschool van Talent Goals is een zelfstandig initiatief en niet gebonden aan één van de Zaanse clubs.

De trainingen vinden plaats op verschillende soorten ondergrond zoals in de zaal, op straat en op het veld. Dit blok bestaat uit 5 trainingen op dezelfde ondergrond en daarna gaan we weer verder met het volgende blok (op dezelfde of een andere ondergrond).

Nieuwe spelers kunnen eerst een proeftraining afwerken op de voetbalschool van onze Academy. Tijdens deze eerste gratis training kan de speler bekijken of hij de trainingen leuk vindt en de trainers kunnen bekijken of de speler het gewenste niveau heeft dat wij nastreven op de Talent Goals Academy voetbalschool.

Inschrijven kan via onderstaand formulier en het inschrijfgeld kan worden voldaan op NL 60 INGB 0006 7355 90 ten name van Talent Goals.

Agenda

Data voetbalschool trainingen:
Zondag 11 augustus 2019
Zondag 18 augustus 2019
Zondag 25 augustus 2019
Zondag 1 september 2019
Zondag 8 september 2019

Inschrijven