De Talent Goals Academy is bestemd voor de beste jeugdvoetballers in de onderbouw en middenbouw (7 t/m 14 jaar) uit Zaanstreek en Waterland. Tijdens de trainingen van onze Academy zal de focus liggen op de individuele ontwikkelpunten van de spelers en de basistechniek. Alle trainingen staan onder leiding van trainers met KNVB diploma’s en met ervaring binnen verschillende BVO jeugdopleidingen. De spelers worden op leeftijd en niveau ingedeeld. Onze voetbalschool trainingen zijn bedoeld voor talenten die extra trainingen willen op hoog niveau en zich daardoor nog sneller zullen ontwikkelen.

De activiteiten van de Talent Goals Academy vinden plaats op verschillende soorten ondergrond zoals in de zaal, op straat en op het veld. Bij onze Academy voetbalschool bestaat één blok uit vijf trainingen, de meeste trainingen worden afgewerkt op het veld met af en toe een straatvoetbal sessie tussen het blok door. De zaalvoetbaltrainingen vinden vooral plaats in de wintermaanden.

De Talent Goals Performance Academy is bestemd voor de beste jeugdvoetballers in de middenbouw en bovenbouw (13 t/m 18 jaar) uit onze regio. Hier richten wij ons naast de individuele ontwikkelpunten ook op de fysieke ontwikkeling van de spelers. Wij werken binnen deze Academy samen met professionele trainers en fysiotherapeuten van Sports Performance Zaanstad. De Performance Academy trainingen zijn bedoeld voor talenten die zich niet alleen voetballend willen ontwikkelen maar ook fitter, sterker en weerbaarder willen worden.

De activiteiten van de Talent Goals Performance Academy zijn een unieke combinatie van veldvoetbal trainingen en kracht trainingen. De trainingen vinden afwisselend plaats in het krachthonk van Sports Performance en op het voetbalveld. Bij de Performance Academy bestaat één blok uit tien tot vijftien trainingen.

Tijdens al onze Talent Goals voetbalschool trainingen zal de focus met name gericht zijn op het door ontwikkelen van de individuele aandachtspunten, in combinatie met techniek en fysiek, en hierbij behandelen wij o.a. oefenstof uit de jeugdopleiding van professionele clubs. De individuele ontwikkeling van de spelers staat hierbij centraal, dus daarom horen wij ook altijd graag van onze spelers waar zij zelf aan willen werken.

Op de trainingen leggen wij stapsgewijs de lat steeds hoger. Stap voor stap worden hogere eisen gesteld aan de uitvoering. Spelers worden bij onze voetbalschool in situaties gebracht met minder ruimte en tijd om te handelen, waardoor zij worden gedwongen allerlei handelingen beter en vaker uit te voeren. Het gebruik maken van verschillende ondergronden tijdens de trainingen zal de ontwikkeling aanzienlijk bevorderen.

De veldtrainingen van onze voetbalschool vinden plaats op Sportcomplex Kalverhoek in Wijdewormer, dit gloednieuwe complex van AZ en ZCFC mogen wij op zondag gebruiken om aan de slag te gaan met onze talenten. De trainingen op straat en in de zaal zullen op wisselende locaties plaatsvinden in de Zaanstreek.

Talent Goals Academy 
zondag van 10.00 uur tot 11.30 uur
Sportcomplex Kalverhoek (ZCFC / AZ)
Zuiderweg 72, 1456 NH Wijdewormer

Talent Goals Performance Academy
zondag van 12.00 uur tot 13.00 uur
Sportcomplex Kalverhoek (ZCFC / AZ)
Zuiderweg 72, 1456 NH Wijdewormer

of

Topsportcentrum De Koog (kracht training)
Wezelstraat 7a, 1541 LZ Koog aan de Zaan

Meld je aan bij Talent Goals

Wil jij ook trainen bij onze voetbalschool met de grootste talenten uit onze regio?
– Privé trainingen zijn op aanvraag ook mogelijk –

• Talent Goals Academy
Inschrijfgeld € 55,- per blok (5 trainingen)
Verplicht kledingpakket € 80,- bij 100% Voetbal –
Sport Sportief in Zaandam

• Talent Goals Performance Academy
Inschrijfgeld € 250,- per blok (10 trainingen)
Kledingpakket € 80,- bij 100% Voetbal –
Sport Sportief in Zaandam